Goochelen huren: Daniel SpiesGeen ‘goocheltrucs’ maar unieke Illusies op nog geen meter afstand. Snel modern en spectaculair. Meer dan 10 jaar ervaring en een zeer uitgebreid pakket aan mogelijkheden. Entertainment op niveau!

Prijs: vanaf €750,-

Daniel’s Close-Up-Illusies zijn snel modern en spectaculair en maken gebruik van unieke special effects. Met meer dan 10 jaar ervaring en meerdere prijzen op zijn naam staat Daniel Spies ‘Close-Up-Illusionist’
garant voor een onvergetelijke show.

Daniël: “Ik probeer mijn publiek een soortgelijk gevoel mee te geven als dat ze in een (live) film zouden ervaren.”
“De beste films hebben dan ook een aantal zaken gemeen: Prachtige beelden, indrukwekkende muziek, een ‘pakkend’ verhaal en soms ook goede special effects. Deze ingrediënten pas ik toe in mijn Close-Up-Illusies en zijn de basis voor alle effecten die ik creëer, ontwikkel en vertoon.”
Wie een optreden verwacht met elastiekjes, sponsballen en zijden doekjes zal teleurgesteld zijn… wie houdt van bijzondere (en voor het oog aantrekkelijke) rekwisieten, rook, vuur en effecten met meer  ‘diepgang’  komt helemaal aan zijn trekken!

Iedere act is anders en is volledig toegespitst naar de smaak van het publiek. Of uw gasten nu houden van zwevende voorwerpen, effecten met kaarten, geld, of…. maakt niet uit. Magic A la Carte!
Hoe mooi de Illusies (of trucs) ook mogen zijn, hoofdzaak is dat uw gasten gezamenlijk een unieke ervaring meekrijgen en zo dus makkelijk in contact komen met elkaar.

Goochelaar boeken: Daniel SpiesGoochelaar boeken: Daniel SpiesGoochelaar boeken: Daniel Spies

 

 

 

 

Kosten: Vanaf €750,-.
Locatie: heel nederland.
Soort goochelaar: Close up (tafelgoochelaar), Stand-up goochelaar
Thema’s: Themafeesten, Partijen, Bruiloften, Bedrijfsfeesten, Team Building Events, Diners, en aanverwanten.

Meer informatie of direct boeken?
www.close-up-illusies.nl
info@close-up-illusies.nl