Jasper OberonJasper Oberon is meer dan een goochelaar alleen… hij is een multitainer: vrolijke welkomstacts combineert hij met betoverende table magic tussen uw gasten of een indrukwekkende centrale act. Een sterk trio verenigd in één entertainer.

Prijs: vanaf €250,-.

 

Jasper Oberon weet u met zijn goochelkunsten te verrassen, te verleiden en te veroveren. Zijn spontaniteit en vlotte humor maken zijn optredens tot een belevenis voor iedereen! Of het nu een familiefeest of een bedrijfspresentatie betreft, Jasper Oberon weet altijd de juiste ingang te vinden om uw evenement tot iets heel bijzonders te maken.
Goochelaar Jasper Oberon past zijn acts aan uw wensen aan.  Een optreden als tafelgoochelaar, met de magic corner of als walkaround goochelaar is zonder problemen te combineren met andere acts. Neem contact op voor meer informatie.

Waarom kiezen voor Jasper Oberon?

–       3 acts voor de prijs van één!
–       Betrouwbare en professionele fulltime entertainer.
–       Tafelgoochelen is makkelijk inzetbaar
–       Enorme keuze aan speciale acts zoals; lakei, security, ober, kok, hippie, ziener, kapitein, bling-bling aso, schoonmaker, conciërge.
–       Centrale act aangepast aan uw gelegenheid of thema.

Tafelgoochelen

Wonderen die onder uw neus plaats vinden. Goochelaar Jasper Oberon loopt van tafel naar tafel en tovert er naar hartelust op los en zorgt zo al snel voor open monden en vrolijke lachsalvo’s. Elegant, charmant en met groot gevoel voor humor bezorgt hij iedereen een  exclusieve magische ervaring.

 Walkaround Magic

Magic in vermomming. Met deze vorm van goochelen begeeft Jasper Oberon zich tussen het publiek als één van zijn alter ego’s en verrast ze met zijn mime én met magie. Rondlopend entertainment als het ware, waarin Jasper geheel improviserend inspeelt op de gebeurtenissen om hem heen. Zo kan hij als bling-bling Joe Bolero eerst de ongewenste gast op het feest lijken, om daarna dikke vrienden te maken met  een ludieke les over gokken! Of kan de verveelde ober zich opeens ontpoppen als een bekwaam gedachtelezer en lepelbuiger. Alleen uw eigen fantasie kan hier de grens bepalen. Het enige wat zeker is: verbaasde gezichten en open monden!

–       Onder meer beschikbaar: lakei, security, ober, kok, hippie, ziener, kapitein, bling-bling aso, schoonmaker, conciërge.

Centrale Act

Wilt u een bijzonder hoogtepunt op uw feest? Jasper Oberon is dé entertainer om hierover te brainstormen. Een centrale act als magiër met een zwevende tafel of een magische reis naar Las Vegas met bijzondere verrassingen. Ook het tevoorschijn toveren van een taart voor de jarige of een fles wijn voor de jubilaris, het is allemaal mogelijk. Een magische introductie van Jasper Oberon kan de perfecte inleiding zijn voor uw eigen speech of dankwoord.

Jasper Oberon 2Jasper Oberon 3Jasper Oberon 4

Kosten: vanaf €250,-.
Locatie: heel nederland.
Soort goochelaar: tafelgoochelaar, welkomstacts, centrale act, presentaties, beursgoochelaar, acts op maat.
Thema’s: bedrijfsfeesten, borrels, openingen, huwelijken, welkomstacts, kinderfeesten.

Meer informatie of direct boeken?
www.jasperoberon.nl
06-24999106
info@jasperoberon.nl