Goochelaar gezocht

Niels Harder

Niels Harder is ontembaar in zijn show! Een optreden van de Weirdo of Wonder maakt een verpletterende indruk. Slapstick en Magie als een gouden combinatie voor de hele familie.

Prijs: vanaf €350,-

 

Meer informatie over Niels Harder
  • info@nielsharder.com

  •  

    06-12169295

  • www.nielsharder.com

     

Bewonder Niels Harder – “Weirdo of Wonder”. Een bruisende persoonlijkheid zorgt voor hilarische en magische momenten tijdens zijn stand-up act. Een sprankelende show waarin lachen en verbazing centraal staan. Tijdens deze show wordt u getrakteerd op hilarische demonstraties als ’s werelds meest bizarre kaarttruc, de Danny Snotter 0900-hulplijn en Willems wonderbaarlijke waterkranen…

Uri Geller: “Ik ben dol op je charisma, je energie en je aanwezigheid op het podium”

Beau van Erven Dorens: “Bruisende persoonlijkheid en geweldige performance”

Biografie Niels Harder:
Niels Harder wist al op zeer jonge leeftijd dat hij artiest wilde worden. Deze rasentertainer heeft zijn sporen al verdiend in menig productie en was op tv te bewonderen in bananasplit en in de Nieuwe Uri Geller show. Niels wordt gezien als een groot entertainmenttalent en is uniek in zijn soort. Zijn nieuwe, zelf ontwikkelde show is de volgende logische stap in de veelbelovende carrière van deze Weirdo of Wonder. Één ding is zeker: deze keer zit niet Niels, maar ú met de handen in het haar!

Boekingsinformatie:
Geschikt voor alle leeftijden en locaties
1 x 30 minuten centrale act
Inclusief geluidset

Goochelaar inhuren
Goochelaar huren
Goochelaar gezocht