Goochelaar inhuren: Robert BlakeRobert magie is creatief, interactief en erg humoristisch. Robert zelf en zijn shows zijn spannend, grappig en gewoon heel erg goed!
Volwassen familie entertainment.
Dus ook voor kinderen!

Prijs: vanaf €300,-

Straatgoochelaar.
Robert Blake gaat sinds 1990 door geheel Europa en weet hij hoe een publiek te bespelen en te amuseren. Op de straat heeft hij zijn vak geleerd. Met zijn unieke manier van straatgoochelen trekt hij een publiek in een cirkel om zich heen die dan in een show van 30 minuten vermaakt worden.

1)     THE CRAZY MAGIC STREET SHOW: “Prettig gestoord”.

2)     THE MEDIEVAL MAGIC STREET SHOW: de magie van de middelleeuwen. o.a.  “de Magische waterschalen van Merlijn, de tovenaar. Geschikt voor middeleeuwse markten of als u eens iets ander wilt.

3)     THE COWBOY MAGIC STREET SHOW: een straat show die u het wilde westen laat beleven met magie, zwepen en the Yeehaw lasso show.

Kindergoochelaar
Sinds zijn twaalfde brengt Robert met veel plezier zijn kindershows. Als geen ander weet hij de kinderen te bespelen en deel te laten nemen in zijn kindershows.

1)     THE FUN MAGIC KIDS SHOW

2)     THE COWBOY MAGIC KIDS SHOW

Goochelaar boeken: Robert Blake Goochelaar boeken: Robert Blake Goochelaar boeken: Robert Blake

Kosten: Prijs op aanvraag.
Locatie: heel nederland.
Soort goochelaar: tafelgoochelaar, podiumshow.
Thema’s: straatfestivals – indoor en outdoor events – bedrijfsfeesten – St.klaas feesten / koningsdag – kindervakantieweken – middeleeuwse markten – western en cowboy feesten  etc. etc.

Meer informatie of direct boeken?
www.robertblake.nl
info@robertblake.nl
050 3014487